2009. szeptember 3., csütörtök

Ami az előzőből kimaradt

Ami az előző bejegyzésből kimaradt az nem más, mint egy indoklás. Honnan is született a gondolat? Mióta kislányunk megszületett még többet foglalkoztam a fotózással. Imádok kattogtatni, gyakran már a tágabb családi kör idegeire megyek vele. Bezzeg, amikor meglátják őket... na mindegy :) nem akarok egonak hatni, nagyon távol áll tőlem. 2008 nyarán találtam rá a scrapbookozásra is, ami azóta szorosan az életem része lett. Mi is ez a scrap... őőő.. micsooodaaa?
A scrapbookozásnak két fajtája van: a hagyományos illetve a digitális. Én ezutóbbit űzöm, kisebb-nagyobb sikerrel. Vannak úgynevezett készletek, melyeket hol ingyenesen, hol pedig néhány euro vagy dollár ellenében lehet magunkévá tenni. Ezen belül találkozhatunk még PU és CU rövítésekkel, melyet érdemes nagyon is figyelembe venni, hiszen személyes (PU) vagy kereskedelmi (CU) használatra kínálják őket.
Ezeket a freebieket ( készleteket) a PhotoShop programok bármelyikével tudjuk használni. Ide-oda, erra-arra, egymásra pakolva vagy csak simán , mindegy, a lényeg, hogy nekünk tetszen, alkothatunk vele. Azonban ha jobban belemélyedünk a digitális technika valamint a photoshop rejtelmeibe egyre jobb és jobb alkotásokat tudunk felmutatni.
No de hogy ne csak a levegőbe beszéljek, íme néhány alkotásom:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése